Kopteri-palvelut

Avoimet työpaikat

Sastamalan työ- ja elinkeinotoimistoon ilmoitetut avoimet työpaikat, jotka työnantaja on halunnut julkiseen hakuun.

Iskelmä Länsi-Suomi

Iskelmä Länsi-Suomen ohjelmatiedot ja lähetystaajuudet.

Järjestöpalsta

Alueviestin järjestöpalstalla ilmoitetut yhdistysten tapahtumat löytyvät myös Kopterista.

Kopteri-Chat

Tapaa tuttu tai tuntematon Kopterin uudistetussa chatissa. Keskustele asiasta tai asian vierestä, kaikki on sallittua.

Kopteri-sähköposti

Web-sähköpostia käytetään selainohjelmalla, joten voit lukea ja lähettää sähköpostia Internet-yhteydellä varustetulla koneella ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia.

Kopteritori

Kopteritorilla voit ostaa, myydä, vaihtaa tai vaikka antaa erilaisia tuotteita perinteisen kirpputorin tyyliin. Laita tavara kiertämään ja raha liikkeelle.

Kopteri-TV ja TV-ohjelmat

Kopteri-TV näkyy kaapeliverkossa kanavapaikalla 25.

Käyttäjien kotisivut

Vihdoinkin jokainen kotisivunikkari saa sivuillensa ansaittua julkisuutta. Listoilta löydät Kopteri-asiakkaiden, eli niin yritysten kuin yksityistenkin kotisivuja. Jos sinulla vielä ei ole omia kotisivuja, niin nyt on hyvä syy ruveta niitä tekemään.

Menokalenteri

Menokalenterista löydät nopeasti ja helposti seutukunnan tilaisuudet ja tapahtumat. Voit lähettää tiedon tapahtumasta hyvissä ajoin menokalenterin oman tapahtuman ilmoitus -lomakkeen kautta. Ylläpito tarkistaa lähettämäsi tiedot ja julkaisee tapahtuman. Tarvittaessa voit saada myös käyttöön omat tunnukset, joilla voit suoraan lisätä tapahtumat. Tarkemmat ohjeet löydät menokalenterin sivulta.

Netiketti

Netiketti on Internetin tapaopas, johon jokaisen verkon käyttäjän on hyvä tutustua.

Nuorten netiketti

Netissä on mukava hengailla kavereiden kanssa, etsiä tietoa, pelailla, tutustua uusiin ihmisiin ja vaihtaa ajatuksia. Jokaisella on myös netissä oikeuksia, joita ei saa loukata. Lue nämä oikeudet ja pohdi, käytätkö sinä nettiä fiksusti ja turvallisesti.

Ruokatori

Mitä tänään lounaaksi? Minne perheen kanssa syömään äitienpäivänä? Mistä pitopalvelu kesähäihin? Kopterin Ruokatorilta löytyvät myös mm. seutukunnan leipomot ja kahvilat sekä pizzalistat ja kebabin hinnat ja paljon muuta!

Sääasema

Mikä on Vammalan alueen lämpötila, ilmankosteus ja sademäärä? Entä ilmanpaine, tuulen nopeus ja suunta? Kaikki nämä ja paljon muuta löydät Kopterin Sääasema-palvelusta. Säähavaintokeskus sijaitsee Lounean toimitalon katolla Marttilankadulla.

Ukkostutka

Kopterin Ukkostutka tietää, missä salamoi tai jyrisee. 

Verkkokamerat

Kopterin verkkokameroista näet 20 sekunnin välein päivittyvän kuvan mm. Vammalan torilta ja sillalta.

Yhteistyökumppanit

Täältä löydät Kopterin yhteistyökumppanit yhteystietoineen.

Yrityshakemisto

Yrityshakemistosta löytyvät Vammalan Mouhijärven ja Äetsän yritysten tiedot. Kopterin yhteistyökumppani Sastamalan Seudun Yrityspalvelu Oy ylläpitää palvelua.

Frog on the Dancefloor Communications Netland AppRunner