Kopteri KuituKaista

Valokuituliittymä tarjoaa huikean siirtokapasiteetin nyt ja tulevaisuudessa. Käytännössä optinen valokuitu materiaalina tarjoaa lähes rajattomansiirtokapasiteetin. Kuitu on myös pitkäikäinen. Sen kestävyys on kymmeniä vuosia. Omaa kotia suunnitellessa katse on tulevaisuudessa. Tietoliikenneyhteyksistä puhuttaessa katse on hyvä nostaa vieläkin kauemmas, sillä kodeissa käytettävät tietotekniset sovellukset ja palvelut monipuolistuvat jatkuvasti ja nopeat tiedonsiirtomenetelmät asettavat yhä suurempia vaatimuksia talojen sisäverkoille. Kiinteistön tietoverkko on tänä päivänä yhtä olennainen osa kiinteistön infrastruktuuria kuin lämmitys ja sähkö. 

Valokaista – valon nopeudella nettiin

Valokaapeliliittymä mahdollistaa kiinteistön sisäverkon liittämisen yleiseen televerkkoon optisella kuitukaapelilla. Kun kiinteistö on liittynyt valokaapeliverkkoon, voidaan valokaapeliliittymän avulla tarjota kiinteistölle huippunopeat datayhteydet, puhe- sekä kaapeli-TV-palvelut. Näiden palveluiden avaaminen vaatii erilliset palvelutilaukset. 

Alueet

Katso Kopteri KuituKaistan saatavuus alueellasi.

Asennus

Näin KuituKaista asennetaan uudisrakennukseen tai valmiiseen taloon.

Kuvagalleria

Katso valokuvia valokuidun asennuksesta kaivutöistä valmiin kuitupäätteen asennukseen.

Ominaisuudet

Tietokoneella työskentelyllä, television katselulla tai puhumisella ei ole enää rajoitteita, kun valitset valokaistan kotisi verkoksi. Valokaista mahdollistaa kaikki kodin yhteydet internetistä televisioon. Se takaa samat nopeat yhteydet kaikille asiakkaille – myös haja-asutusalueella.

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenotto, niin selvitetään yhdessä, millainen kuituliittymä on paras teidän tarpeisiinne.

Frog on the Dancefloor Communications Netland AppRunner